El millor spa dels Pirineus

Un espai únic al sud d’Europa, a peu de pistes, a Andorra

El concepte de benestar de l’Sport Wellness Mountain Spa combina la tranquil·litat que aporta l’entorn inspirador de la vall de Soldeu i una selecció exquisida de tractaments de bellesa dissenyats especialment per a renovar les energies i connectar-les amb la natura. La nostra proposta consisteix en unes vacances centrades en la comoditat, en la desconnexió de la rutina i en el retrobament amb nosaltres mateixos i les persones que estimem.

L’ambient que es crea entre fusta, obres d’art i grans finestrals amb vistes de la muntanya s’harmonitza amb la serenitat dels espais per aconseguir un entorn exclusiu i relaxant a 1.850 metres d’altitud.

Aquestes característiques el converteixen en un dels spas més espectaculars del sud d’Europa, amb cinc mil metres quadrats d’instal·lacions.

L’Sport Wellness Mountain Spa és un espai d’accés lliure per a persones majors de tretze anys i està inclòs en l’allotjament a les Hermitage Mountain Residences. Els menors d’entre tretze i divuit anys han d’anar acompanyats d’un adult i han de presentar un document que acrediti l’edat que tenen. L’accés a l’spa requereix l’ús de vestit de bany i de calçat de piscina.

Tractaments

Rituals de bellesa per al vostre benestar

Hem dissenyat per als nostres clients una selecció acurada de tractaments amb línies de productes d’una qualitat excel·lent, basats en aigua, en minerals i en olis essencials; també posem a la vostra disposició la preparació excel·lent del nostre equip de professionals.

Disposem de les col·leccions Valmont®, especialistes en tractaments antiedat, i Babor®, una marca reconeguda per l’experiència en bellesa i en benestar, amb la línia específica Doctor Babor®, que combina tècniques específiques en prescripcions mèdiques personalitzades. A més, disposem d’una gamma de productes ecològics Altearah Bio®, de la línia reconeguda per a la cura de mans, de peus i d’ungles CND™, i de teràpies de bellesa amb equips de radiofreqüència Indiba® Deep Beauty.

Benestar en tots els sentits

Viatge al paradís del relax