Planta baixa | Recepció i zona de serveis

Desconnexió a la muntanya, amb l’escalfor de la llar

L’entrada de les Hermitage Mountain Residences disposa d’una recepció àmplia i acollidora, amb una gran xemeneia i zones de descans — amb sofàs còmodes —, ideals per a trobades de família o amb els amics. És un espai en el qual, a més, gaudireu d’un ambient de muntanya, amb detalls de decoració inspiradors. La il·luminació és suau i ressalta la fusta de roure massís que embolcalla tot l’espai. L’art és una part important d’aquesta planta, que és el marc ideal per a exposicions periòdiques.

Actualment, s’hi pot veure una mostra de l’artista alemanya Stefanie Herr (1974), que viu a Barcelona. Les escultures de paret tridimensionals, sota el títol El creixement imperatiu, exploren la dimensió espacial dels gràfics de valors, que es tradueixen en cims i valls mitjançant les coordenades físiques.

Les tres obres que s’exposen són fetes a mà i cada peça de la sèrie va requerir, aproximadament, dos mesos de feina. Les tres obres d’art són a la venda. Per a més informació, no dubteu a contactar amb el nostre personal dels guest services.

Des d’aquesta planta, els hostes disposen d’un accés intern a tots els serveis de l’Sport Hotels Resort & Spa, com ara l’spa, els restaurants i el Kids Club. D’aquesta manera, no cal sortir del complex.

En aquesta planta també hi ha la recepció de les residències, on el nostre personal us rebrà i us atendrà de manera personalitzada amb la nostra hospitalitat característica.

La Gourmanderie 1.850

Sempre pensant en els nostres hostes, hem creat un concepte gastronòmic exclusiu, amb una carta seleccionada de manera acurada per a complaure els paladars més exigents: La Gourmanderie 1.850, presidida per una enoteca de vidre que no deixa indiferents els visitants.

A més, també us oferim una carta variada de còctels, ideals per a compartir a les còmodes instal·lacions de La Gourmanderie 1.850 o per a degustar a les residències.

La Gourmanderie 1.850 està a la vostra disposició des de les quatre de la tarda fins a les dotze de la nit.