Cuina gourmet única a Andorra

Experiència gastronòmica d’autor a 1.850 metres d’altitud

Un element important de l’experiència Sports Hotels és la gastronomia. Les Hermitage Mountain Residences i Sport Hotels Resort & Spa posen a la vostra disposició una oferta àmplia i selecta de cuina creativa única a Andorra, amb vuit restaurants que inclouen, entre d’altres, propostes d’alta cuina, un restaurant italià i una pizzeria per a menjar a l’aire lliure a peu de pistes.

Dos restaurants centren l’atenció d’aquesta oferta culinària selecta:

El restaurant Koy Hermitage us transportarà a l’exòtica cuina japonesa, de la mà del xef Hideki Matsuhisa, propietari del restaurant Koy Shunka de Barcelona, guardonat, també, amb una Estrella Michelin. L’oferta de begudes tradicionals japoneses us farà immergir en aquesta antiga cuina oriental.

Restaurant gastronòmic Origen

Cuina catalana a Andorra

El restaurant Origen està situat a les instal·lacions de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, en un espai exclusiu i agradable en el qual podreu gaudir de la proposta gastronòmica exquisida.

El celler variat i exclusiu és el complement ideal per a acompanyar una carta pensada per a conquistar tots els sentits. L’amabilitat i la qualitat del personal són la culminació d’una aposta única a Andorra.

Restaurant gastronòmic Koy Hermitage

Una experiència oriental per als sentits

Aquest restaurant d’alta cuina japonesa està situat a la mateixa planta de la recepció de l’Sport Wellness Mountain Spa. El Koy Hermitage ofereix una proposta gastronòmica única a Andorra, presentada pel xef del restaurant Koy Shunka de Barcelona, Hideki Matsuhisa, premiat amb una Estrella Michelin i reconegut a Barcelona com un dels millors referents de la creativitat japonesa.

El llegat de la tradició japonesa mil·lenària ha estat elevat a categoria d’art en aquest restaurant, que us seduirà els sentits amb la senzillesa, amb la potència d’ingredients escollits de manera curosa i amb la preparació de la carta, amb una posada en escena de plats únics per als paladars més exigents del menjar japonès.

Aquest restaurant només obre durant la temporada d’hivern.

Carta del restaurant Koy Hermitage

La Gourmanderie 1.850

Un racó per a passar-s’ho bé

A la planta baixa de l’edifici de les Hermitage Mountain Residences podreu gaudir de La Gourmanderie 1.850, un espai gastronòmic en el qual degustareu, amb la família, una selecció acurada de plats i d’aperitius gourmet després d’una jornada de diversió i de relax.

Carta de La Gourmanderie 1.850

Oferta gastronòmica

Consulteu les altres propostes culinàries de l’Sport Hotels Resort & Spa