Planta baixa | Recepció

En aquesta planta hi ha la recepció de l’spa, a més d’una zona de relax amb butaques còmodes i grans finestrals que ens regalen les vistes més boniques de les muntanyes de la vall de Soldeu. En aquesta planta també hi ha el restaurant gastronòmic d’especialitats japoneses Koy Hermitage.

Planta −1 | Planta de tractaments

Aquesta planta es dedica de manera exclusiva a tractaments de bellesa i a teràpies. Inclou dinou cabines, moltes de les quals amb vistes de la muntanya, una cabina doble i dues cabines per a tractaments d’ayurveda. També disposa d’una recepció, on podreu comprar els productes que s’han utilitzat en el vostre tractament de bellesa.

Planta −2 | Zones d’hidromassatge

En el recorregut hi ha quatre banyeres grans d’hidromassatge, amb temperatures que oscil·len entre els 30 °C i els 32 °C, amb unes vistes privilegiades de la pista Avet de l’estació d’esquí de Grandvalira Soldeu, una zona de relax amb gandules còmodes que garanteixen la desconnexió de la rutina diària, així com la connexió amb la natura, amb el poder relaxant de l’aigua en moviment i amb l’ambient tranquil de les nostres instal·lacions.

A més, aquí hi ha les dutxes, els vestidors i els serveis.

Planta −3 | Zona de saunes

En aquesta planta podem gaudir dels beneficis del Tepidàrium, una zona de relax amb hamaques tèrmiques amb una temperatura de 36 °C; de la sauna amb musicoteràpia i cronoteràpia, amb una temperatura de 90 °C i amb un 10 % d’humitat; del bany turc, amb una temperatura de 40 °C i amb un 90 % d’humitat; d’una font de gel; de les dutxes de contrast; del Caldàrium, un espai a 35 °C; del Sanàrium, amb una temperatura de 50 °C i amb un 20 % d’humitat; de les cabines d’aromes, a 40 °C de temperatura i amb un 60 % d’humitat, i del pediluvi, així com de zones de relax i de descans. Aquesta planta ofereix diverses opcions d’experiències de benestar.

Planta −4 | Circuit d’hidroteràpia

La gran piscina es converteix en l’eix central del nostre espai dedicat al benestar del cos i de l’esperit. Amb les vistes immillorables i relaxants de les muntanyes, podreu gaudir dels beneficis de l’aigua gràcies als canons verticals, als dolls d’hidromassatge i als seients d’aigua i d’aire, i dels avantatges de les zones de natació contracorrent, dels llits d’aigua, de les piscines de contrast i del camí de còdols i gots d’hidroteràpia.